25 juni Repair Café Hoogeveen.

Bijv. een waterkoker, strijkijzer, wekkerradio, boormachine, staafmixer, föhn of kruimeldief die niet meer goed werkt, een bloes met een losse naad of een broek die te lang is? Wat kunt u er nog mee? Op naar het Repair Café!

De vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen staan zaterdag 25 juni 2022 weer van 11.00 tot 13.00 uur bij Het Goed, Kanaalweg 2, voor u klaar om te proberen kapotte artikelen te repareren. U kunt zich met één artikel melden bij de gastvrouw van het Repair Café. Heeft u dan nog iets dat u graag gerepareerd wilt hebben, dan kunt u zich opnieuw bij haar melden. Komt u alstublieft met een schoon artikel en niet met bijv. een broek vol vlekken of een vette frituurpan.

Hulp nodig om bijv. een lange broek in te korten? Dan s.v.p. de gewenste lengte zelf afspelden of het aantal in te korten cm aangeven. Heeft u garen in de juiste kleur, neem dat dan alstublieft mee.

Als u na afloop tevreden bent over de hulp of het advies, dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.