Repair Café op 30 juli

Zomervakantie of niet, de vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen gaan gewoon door op de laatste zaterdag van de maand. U bent zaterdag 30 juli (weer) van harte welkom met een  kapot maar wel schoon artikel zoals bijv. een ventilator, grasmaaier, rijstkoker, (zak)lamp, strijkijzer, wekker, broodrooster, heggenschaar, waterkoker, radio of kledingstuk.

Heeft u twee defecte artikelen bij u, dan kunt u zich eerst met het ene artikel en daarna met het tweede artikel melden bij de gastvrouw van het Repair Café. Wilt u, als u bijv. een broek wilt inkorten, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Als u thuis garen in de juiste kleur heeft, wilt u dat dan meenemen? Want ondanks de vele kleuren garen die wij hebben, kan het voorkomen dat net de goede kleur ontbreekt.

Reparatie en advies zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen is blij met een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.

Wie weet tot ziens op zaterdag 30 juli van 11.00 tot 15.00 uur in kringloopwarenhuis Het Goed, Kanaalweg 2 in Hoogeveen!