Nieuws

Repair café nog niet open.

Helaas kan zoals zoveel winkels ook het Repair Cafe Hoogeveen nog steeds niet open. We beseffen dat dit voor u erg vervelend kan zijn. Ook krijgen we veel vragen over de mail welke we zo snel mogelijk proberen te beantwoorden om u zo een passende oplossing te bieden voor uw probleem. Met een positieve blik kijken we naar de toekomst en hopen u zo snel als mogelijk is weer te zien. Tot zover kunnen we u alleen maar toewensen om gezond te blijven.

Nog geen repair café Hoogeveen

De feestdagen naderen en terwijl dit de gezelligste tijd van het jaar zou moeten zijn zitten we als medewerkers nu allemaal thuis. Wat hadden we u graag geholpen met uw ‘problemen’. Wat hadden we u graag weer terug willen zien en wat zouden we elkaar weer graag willen ontmoeten.

Helaas is dit tot op heden niet mogelijk, hoe jammer dat ook is. Samen moeten we, ieder op zijn eigen manier, deze tijd door zien te komen. Misschien bent u ineens zelf creatief geworden in het vinden van een oplossing van een defect of storing? Dat zou zo maar kunnen. Hoe dan ook wij als team wensen u alvast fijne kerstdagen toe en een veelbelovend 2021. Tot gauw tot repairs !

Team repair café Hoogeveen

Nog geen Repair Café

Ook voor de maanden oktober en november zijn we genoodzaakt om af te zien van opening van het repair café. Dat spijt ons enorm maar gezien de omstandigheden kunnen en willen we, om de gezondheid van onze medewerkers en die van u, niet anders dan wachten op betere tijden. Toch missen we elkaar en u als klant. Via het formulier van deze site krijgen we veel vragen waar men wel terecht kan voor mankementen. Dat is geheel afhankelijk van het voorwerp waarmee u problemen kent. Vult u het formulier in , onder de tab contact, als u een vraag heeft en wij proberen u dan door te verwijzen naar de betreffende firma waarvan wij denken dat die u van dienst kan zijn. Helaas zult u dan wel voor die diensten moeten betalen. Namens ons gehele team wensen we u veel gezondheid toe de komende tijd.

Team repair café

GEEN Repair Café Hoogeveen

Ook al worden de coronamaatregelen geleidelijk versoepeld, het zal toch nog wel een tijdje duren voordat Repair Cafés weer op de normale manier kunnen worden georganiseerd.

Read More

Geen Repair Café

Vanwege het coronavirus is er geen Repair Café in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen. 

Read More

Weggooien is zonde…

Lukt zelf repareren niet, dan is er zaterdag 29 februari van 11 tot 3 weer een Repair Café bij kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Read More