Repair Café Hoogeveen start weer op 28 mei

Na meer dan twee jaar is er zaterdag 28 mei, de laatste zaterdag van de maand, van 11 tot 3 weer een Repair Café bij kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen. Lukt zelf repareren u niet, dan proberen de vrijwilligers van het Repair Café samen met u de meest uiteenlopende kapotte artikelen te repareren. Bijv. een lamp, strijkijzer,  papierversnipperaar, naaimachine, broodrooster, lange broek, wekkerradio, kruimeldief, bloesje of boormachine. Als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, wilt u dan de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Heeft u  garen in de juiste kleur, neem dat dan alstublieft mee. Repair Café Hoogeveen heeft inmiddels al veel kleuren garen, maar natuurlijk niet alle……

Houdt u er alstublieft rekening mee dat het druk kan worden. U kunt één – schoon – product meenemen. Heeft u daarna nog iets dat u graag gerepareerd wilt hebben, dan kunt u zich opnieuw melden bij één van de gastvrouwen.

Reparatie of advies is gratis, maar als u tevreden bent ontvangt het Repair Café graag een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap. Graag tot ziens!