Repair Café op 24 september

Een van de doelstellingen van de Repair Cafés is om meer artikelen te repareren en minder weg te gooien. Als er iets kapot is wat u zelf niet kunt repareren, helpt Repair Café Hoogeveen u daarom graag elke laatste zaterdag van de maand, dus deze maand op 24 september, van 11 tot 3 in Het Goed, Kanaalweg 2 in Hoogeveen. U kijkt mee bij de reparatie en vaak kunt u daarbij ook helpen zodat u het een volgende keer mogelijk zelf kunt. De Repair Cafévrijwilligers slaagden er tot nu toe in 2022 in meer dan de 60% van de artikelen te repareren, dat scheelt afval (én geld)!

U kunt zich met één – schoon – artikel melden bij de gastvrouw van het Repair Café. Mocht u daarna nog iets ter reparatie hebben, dan kunt u zich opnieuw bij haar melden. Als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, dan s.v.p. de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven. Het advies is om zelf  garen in de juiste kleur mee te nemen als u dat heeft, want het Repair Café heeft niet altijd de perfect passende kleur garen.

Tevreden over reparatie of advies? Dan staat er een potje op tafel voor een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van  ontbrekend gereedschap, zodat het Repair Café klanten hopelijk nóg beter van dienst kan zijn……..